Propireumin (gel) Reviewed by Momizat on . Propireumin (gel) Përmbajtja 40 g : PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 80  g; tinct. propolisi 10% - 10 g; kamfor Propireumin (gel) Përmbajtja 40 g : PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 80  g; tinct. propolisi 10% - 10 g; kamfor Rating: 0
You Are Here: Home » P » Propireumin (gel)

Propireumin (gel)

Propireumin (gel)

Propireumin

Përmbajtja 40 g :
PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 80  g; tinct. propolisi 10% – 10 g; kamfor 5 g; mentol 5 g.

VETITË DHE NDIKIMI
Propireumin yndyra përmban propolis i cili largon dhembjen dhe vepron kundër pezmatimit, ndërsa qarkullimi më i mirë i gjakut dhe efekti i freskimit vijnë nga kamfori dhe mentoli të cilët japin efekt analgjetik plotësues në vendin e përdorimit të tij.

INDIKACIONET
Sëmundjet akute dhe subakute reumatike, ishijasi, tendopatitë, mialgjitë, llumbago, lëndimet sportive, mikrotraumat, kontuzionet (ndrydhjet), lodhja dhe të shtrënguarjen e këmbëve.

MËNYRA E PËRDORIMIT
Disa herë gjatë ditës lyeni me yndyrë pjesën e trupit me dhembje.

MASAT E KUJDESIT
Personat alergjik në propolis nuk duhet ta marrin këtë preparat.
Pas përdorimit duhet patjetër t’i pastroni duart me sapun dhe ujë të vakët.
VETËM PËR PËRDORIM TË JASHTËM.

RUAJTJA
Duhet ruajtur në ambalazhin origjinal në temperaturë deri në 20˚C.
=

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top