You Are Here: Home » Posts tagged "kafe per te ulur peshen"

Slim & Active Kafe për Humbjen e Peshës

Slim & Active Kafe për Humbjen e Peshës Slim & Active Kafeja për humbjen e peshës është prodhuar nga kafeja tradicionale e përzier me bimë të cilat kanë efekt të heqes së urisë dhe ekstrakte të bimëve natyrore Griffonia Simplicifolia. Ka aromë të fortë të kafesë, shije të këndshme dhe efekt mahnitës në humbjen e peshës. Efekti i saj fillon që nga dita e parë e përdorimit duke ulur oreksin e tepruar ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top