You Are Here: Home » Posts tagged "kolika gazoze te femijet"

Lenispas (pika)

Lenispas (pika) Për trajtimin e dhimbjeve abdominale dhe kolika gazoze të latantit dhe fëmijëve. Përbërësit për 1ml janë: 1. Finoku, 60 mg, ekstrakti i kësaj bime rregullon funksionin e sistemit gastro intestinal nëpërmjet efektit të tij antispazmik dhe antimeteorik. 2. Pasiflora, 42 mg, ekstrakti i saj ka efekte qetësues, anksiolitik dhe spazmodik në sistemin nervor. 3. Melisa, 30 mg, ekstrakti i saj përdo ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top