Lenispas (pika) Reviewed by Momizat on . Lenispas (pika) Për trajtimin e dhimbjeve abdominale dhe kolika gazoze të latantit dhe fëmijëve. Përbërësit për 1ml janë: 1. Finoku, 60 mg, ekstrakti i kësaj bi Lenispas (pika) Për trajtimin e dhimbjeve abdominale dhe kolika gazoze të latantit dhe fëmijëve. Përbërësit për 1ml janë: 1. Finoku, 60 mg, ekstrakti i kësaj bi Rating: 0
You Are Here: Home » L » Lenispas (pika)

Lenispas (pika)

Lenispas (pika)

lenispas

Për trajtimin e dhimbjeve abdominale dhe kolika gazoze të latantit dhe fëmijëve.

Përbërësit për 1ml janë:
1. Finoku, 60 mg, ekstrakti i kësaj bime rregullon funksionin e sistemit gastro intestinal nëpërmjet efektit të tij antispazmik dhe antimeteorik.
2. Pasiflora, 42 mg, ekstrakti i saj ka efekte qetësues, anksiolitik dhe spazmodik në sistemin nervor.
3. Melisa, 30 mg, ekstrakti i saj përdoret si sedativ në gjëndjet e ankthit dhe irritimeve tek fëmijët e vegjël.

Mënyra e dhënies

Për fëmijë nga 0-2 vjeç, 12 pika (0.5 ml) 1-2 herë në ditë sipas këshillës së mjekut.

Për fëmijë nga 2-5 vjeç, 12 pika dy herë në ditë.

Paketimi
Flakoni përmban 20 ml për administrim oral.

Ruajtja
Të ruhet nën temperaturën 25 Gradë Celcius.
Të ruhet larg arritjes së fëmijëve.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top