You Are Here: Home » Posts tagged "menyra e perdorimit te ABIFLUOR D 3"

ABIFLUOR D 3

ABIFLUOR D 3 Fluor  e Vitamin D3 Indikacionet: Profilaksi për Caries Dental Mbrojtje nga  Rachitismi Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve Ingredientët: Acqua depurata. Stabilizuesit: Glicerolo. Densifikuesit: Gomma xantano. Fluoruro di sodio, Vitamina D3. Rregulluesit e aciditetit: Acido citrico. Aroma : Fruta pylli. Konservantët: Sodio benzoato, Potassio sorbato. Mënyra e përdorimit:   Në latantët ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top