ABIFLUOR D 3 Reviewed by Momizat on . ABIFLUOR D 3 Fluor  e Vitamin D3 Indikacionet: Profilaksi për Caries Dental Mbrojtje nga  Rachitismi Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve Ingredientët: ABIFLUOR D 3 Fluor  e Vitamin D3 Indikacionet: Profilaksi për Caries Dental Mbrojtje nga  Rachitismi Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve Ingredientët: Rating: 0
You Are Here: Home » A » ABIFLUOR D 3

ABIFLUOR D 3

ABIFLUOR D 3

abifluor d3

Fluor  e Vitamin D3

Indikacionet:

  • Profilaksi për Caries Dental
  • Mbrojtje nga  Rachitismi
  • Në fazën e rritjes të Neonatëve dhe  Fëmijëve

Ingredientët: Acqua depurata.
Stabilizuesit: Glicerolo.
Densifikuesit: Gomma xantano. Fluoruro di sodio, Vitamina D3.
Rregulluesit e aciditetit: Acido citrico. Aroma : Fruta pylli.
Konservantët: Sodio benzoato, Potassio sorbato.

Mënyra e përdorimit:  

Në latantët e fëmijët: 3-5 pika në ditë.
Pikat mund të pihen direkt ose të holluara me pak ujë.

Të mos përzihet me qumesht,kos apo lëng frutash.
Flakoni duhet tundur para përdorimit.

Kudraindikimi:
Produkti të mos përdoret në rast mbindjeshmërie të ndonjë ingredienti.

Përkujdesjet :
Produkti duhet mbajtur larg fëmijëve nën 3 vjeç.
Të mos kalohet doza ditore e këshilluar.
Integratoret nuk janë menduar të përdoren si  zëvendësues të një dietë të ndryshme si dhe mënyrë jetese të ekuilibruar dhe të shëndetshme.
Përdorimi i Fluorit nuk është i këshillueshëm në qofte se përqëndrimi i tij në ujin e pijshëm është më shumë se 0.7mg/l.

Informacion:
Forma e flakonit është zgjedhur në mënyrë që dozimi i pikave të jete sa më i thjeshtë.

Mënyra e mbajtjes së produktit:
Data e skadencës ka vlerën për produktin në formën e pa hapur (përdorur), si dhe ruajtur siç duhet.
Produkti duhet të ruhet në vende të freskëta e  pa dritë.
Pesha Netto: 30 ml ℮.

Tecnopharma Italia Srl via Sestri 29 A/3 Genova.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top