You Are Here: Home » Posts tagged "menyra e perdorimit te o.r.s"

O.R.S Oral Rehydration Salts.

O.R.S  Oral Rehydration Salts. O.R.S është një tabletë  eferveshente me përbërje kripërash minerale me shije limoni. Përdorimet: Përdoret për të rikthyer ekuilibrin e lëngjeve  dhe ektroliteve të humbura nga diarrea dhe shkaqe të tjera që bëjnë të mundur humbjen e elektroliteve. Të rritur dhe fëmijë mbi 12 kg: 200ml me solucionin që përmban O.R.S çdo herë që liveli i lëngjeve bie. Infantët dhe fëmijët nën 2 ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top