You Are Here: Home » Posts tagged "metformine 850mg"

Siofor 850 (tableta)

Siofor 850 (tableta) 1. ÇFARË ËSHTË SIOFOR® 850 DHE PËR ÇFARË PËRDORET? Siofor® 850 i përket një grupi barnash që përdoren për trajtimin e diabetit jo insulinovartës (diabeti melit tipi 2) në të rritur dhe fëmijë me moshë mbi 10 vjeç. Siofor® 850 është një bar që shërben për të ulur nivelet e larta të glukozës në gjak, që vërehen në pacientët me diabet (diabetit të sheqerit tipi 2), sidomos në ata me mbipes ...

Read more

Metformine

METFORMINE Tableta - 500 mg Tableta -  850 mg Tableta të veshura me film — 1000 mg ( Metformine hydrochloride )   FLETËUDHËZUES I PAKETIMIT: Informacion për pacientin Lexojeni me kujdes këtë fletëudhëzues përpara se të filloni përdorimin e barit. Ruajeni këtë fletëudhëzues. Mund të keni nevojë ta lexoni përsëri. Në qoftë se keni pyetje të mëtejshme, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj. Ky bar është përs ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top