You Are Here: Home » Posts tagged "mjekimi me Primolut-Nor gjate gjidhenies"

Primolut-Nor tableta

Primolut-Nor Tableta Progestogjen oral Informacion i rëndësishëm: ju lutemi lexojeni me kujdes! Përbërja: 1 tabletë Primolut-Nor  përmban: 5mg ose 10mg acetat të noretisteronit. Indikacionet: Hemorragjia vaginale disfunksionale; amenorrea parësore dhe dytësore; sindroma premenstruale; mastopatia; çrregulimi periodik i menstruacioneve; endometrioza; karcinoma e avancuar e gjirit. Dozimi dhe përdorimi Përpara ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top