You Are Here: Home » Posts tagged "septicemia"

PANKLAV® forte 312.5mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV® forte 312,5mg/5ml pudër për suspension  5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 62.50 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra bakt ...

Read more

PANKLAV® 156,25mg/5ml pudër për suspension

PANKLAV®  156,25mg/5ml pudër për suspension  PËRBËRJA 5 ml pudër për suspension përmbajnë: amoksicilin 125 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 31.25 mg (në formë klavulanatit të kalium). VEPRIMI  PANKLAV është preparat i kombinuar, i cili përmban amoksicilin dhe acid klavulanik. Amoksicilina është penicilinë gjysëmsintetike me spektër të gjerë të veprimit antibakterial. Vepron në mënyra ...

Read more

PANKLAV® 375 mg

PANKLAV®   amoksicilin, acid klavulanik,  tableta të veshura me film,  pudër për suspension oral  PËRBËRJA 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 250 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit të kalium). 1 tabletë e veshur me film përmban: amoksicilin 500 mg (në formë të amoksicilin trihidratit) acid klavulanik 125 mg (në formë klavulanatit  të kalium). ...

Read more

Salocef (flakon)

Salocef (flakon) Cefotaxime Sodico 1 flakon 1g + tretësi. Antibiotik me spektër të gjërë veprimi, cefalosporinë e gjeneratës së tretë. Dozimi dhe mënyra e përdorimit Të rriturit: dozimi është 2g në ditë (1g çdo 12 orë) për përdorim intramuskular. Rekomandohet të mos përziehet cefotaxime me solucione bicarbonate. Fëmijët: deri 12 vjeç mund të përdoret 50-100 mg/kg duke e ndarë në përdorim 2-4 herë në ditë. N ...

Read more

Picillin (injeksion)

Picillin (injeksion) Piperaciline fl 2 gr. Piperacilina është një antibiotik beta-laktamik në klasën e ureido penicilinave. Përbërja 1 flakon përmban: Lëndë vepruese: piperaciline natrike e barasvlefshme me 2 gr piperacilinë. Një ampulë tretës përmban: lidokaine klorhidrate 0.5%; uje për injeksion 4 ml. Indikacionet Piperacilina këshillohet të përdoret për të trajtuar infeksione bakteriale serioze. Bakteret ...

Read more

GENTAMICIN LEK 40mg/2ml, 80/2ml

Gentamicin Lek 40 mg / 2 ml tretësirë për injeksion / infusion Gentamicin Lek 80 mg / 2 ml tretësirë për injeksion / infusion GENTAMICINUM FLETË UDHËZUESE PËR PACIENTIN   Lexoni me kujdes këtë fletë udhëzuese përpara se të filloni të merrni barin. Ruajeni këtë fletë udhëzuese. Mund tu paraqitet nevoja ta rilexoni. Nëse keni pyetje apo paqartësi, pyesni mjekun apo farmacistin. Ky bar është dhënë vetëm për ju ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top