You Are Here: Home » Posts tagged "shpejton tretjen e yndyrave"

Slim & Active Soft Gel Kapsula

Slim & Active Soft Gel Kapsula Slim & Active Soft Gel Kapsula ka përmbajtje natyrore. Është e prodhuar prej ekstrakteve nga farat e zgjedhura të bimës tropike Coix lacryma-jobi (në gjuhën angleze të njohur si Job's Tears) dhe gjethet e lules së lotusit, tashmë të dëshmuara për efektin e tyre në humbjen e peshës dhe shkrirjen e masës dhjamore. Slim & Active Soft Gel Kapsula i ndihmon organizmit t ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top