Slim & Active Soft Gel Kapsula Reviewed by Momizat on . Slim & Active Soft Gel Kapsula Slim & Active Soft Gel Kapsula ka përmbajtje natyrore. Është e prodhuar prej ekstrakteve nga farat e zgjedhura të bimës t Slim & Active Soft Gel Kapsula Slim & Active Soft Gel Kapsula ka përmbajtje natyrore. Është e prodhuar prej ekstrakteve nga farat e zgjedhura të bimës t Rating: 0
You Are Here: Home » S » Slim & Active Soft Gel Kapsula

Slim & Active Soft Gel Kapsula

Slim & Active Soft Gel Kapsula

Slim & Active Soft Gel Kapsula ka përmbajtje natyrore. Është e prodhuar prej ekstrakteve nga farat e zgjedhura të bimës tropike Coix lacryma-jobi (në gjuhën angleze të njohur si Job’s Tears) dhe gjethet e lules së lotusit, tashmë të dëshmuara për efektin e tyre në humbjen e peshës dhe shkrirjen e masës dhjamore. Slim & Active Soft Gel Kapsula i ndihmon organizmit të tretë ushqimin në mënyre efektive si dhe nuk lejon shndërrimin e tij dhe sheqernave në yndyrë. Slim & Active Soft Gel Kapsula rregullon metabolizmin, nxit organizmin tonë për shkrirjen e masës dhjamore dhe i ndihmon lëkurës të qëndrojë elastike dhe e bukur edhe pas humbjes së peshës. Slim & Active Soft Gel Kapsulla është shtesë ushqimi dhe e sigurt për përdorim. Nuk është produkt diuretik, pra nuk shkakton diarrenë.
Si vepron:
Slim & Active Soft Gel Kapsulla: Rrit metabolizmin, shpejton tretjen e yndyrave dhe i ndihmon organizmit që plotësisht të tretë ushqimin; Pamundëson konvertimin e materieve joyndyrore në yndyrore, duke mos lejuar depozitimin e shtresa të padëshiruara dhjamore; Personave që hanë shumë më shumë ushqim sesa që është e nevojshme, u jep ndjenjën e të qenit të ngopur duke mos lejuar ta teprojnë me ushqim; Përqëndrohet në shkrirjen e shtresave dhjamore të depozituara në trupin tuaj, kudo që të jenë ato, si p.sh. rreth belit, stomakut, apo vitheve, por në asnjë mënyrë duke mos prekur formën e bukur natyrore të trupit tuaj.

Mosha e rekomanduar:
18 deri në 60 vjeç.

Paketimi:   
12 kapsulla (650 mg).

Përdorimi:
Një kapsullë në ditë (gjatë paradites para ose pas mëngjesit).

Kushtet e ruajtjes:
Të ruhet në temperaturë të ulët dhe në vend të thatë, ku nuk mund të arrihet nga fëmijët.

Afati i përdorimit:
24 muaj.

Slim & Active Soft Gel Kapsulla nuk zëvendëson ushqimin dhe nuk është preparat mjekues.

Slim & Active Soft Gel Kapsulla është preparat 100% me përmbajtje bimore, pa asnjë efekt anësor.

Vërejtje:
Kategorive të mëposhtme u ndalohet përdorimi i Slim & Active Soft Gel Kapsulave para konsultimit paraprak me mjekun e tyre personal:
1. Personat që vuajnë nga sëmundjet kardiovaskulare, hipertensioni, që kanë pësuar sulm në zemër apo në tru;
2. Personat që vuajnë nga psikoza apo janë të varur nga droga, ilaçet apo alkooli;
3. Personat që vuajnë nga hipertiroidizmi (hyperthyroidism), pamjaftueshmëria e mëlçisë dhe veshkave;
4. Personat që vuajnë nga hiperplazia e prostatës ose glaukoma;
5. Gratë shtatzëna apo gjatë fazës së të ushqyerit në gji; dhe
6. Nuk rekomandohet të merret së bashku me ilaçe tjera.

U dedikohet individëve me peshë të tejkaluar trupore, metabolizëm të ngadalësuar, individëve që dëshirojnë të dobësohen apo edhe atyre që dëshirojnë të qëndrojnë të dobët. Për ata individë që dëshirojnë efekte më të shpejta, apo për ata që kanë nevojë të dobësohen përafërsisht më shumë se 5 kg, Slim & Active Soft Gel Kapsullat mund të përdoren në kombinim me Slim & Active Kafenë për Humbjen e Peshës dhe Slim & Active Çajin për Mirëmbajtje të Peshës dhe Detoksimin.

Tags: , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top