You Are Here: Home » Posts tagged "torticolis"

MUSCOFLEX 4 mg

Muscoflex° 4 Mg Capsule PËRMBAJTJA: çdo kapsulë përmban 4 mg tiokolkikozid. VETITË FARMAKOLOGJIKE: Veçoritë farmakodinamike: Tiokolkikozidi ështe një derivat gjysmësintetik i glikozidit natyral kolkikozid. Ai zotëron veprim relaksant mbi muskujt e skeletit. Gjatë studimeve preklinike është gjetur se tiokolkikozidi tregon afinitet selektiv për receptorët e acidit gamaaminobutirik (GABA) dhe receptorët glicin ...

Read more

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top