Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula) Reviewed by Momizat on . Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula) Beta Carotene është provitaminë i cili kur futet në organizëm shndërrohet në vitaminë A. Kjo provitaminë i përket fam Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula) Beta Carotene është provitaminë i cili kur futet në organizëm shndërrohet në vitaminë A. Kjo provitaminë i përket fam Rating: 0
You Are Here: Home » B » Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula)

Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula)

Beta Carotene 10.000 lU (soft gel kapsula)
beta carotene
Beta Carotene është provitaminë i cili kur futet në organizëm shndërrohet në vitaminë A.
Kjo provitaminë i përket familjes te karotenoidit i cili ka potencial të lartë antioksidativ i cili e mbron organizmin nga ndikimet e radikaleve të lira dhe plakjes para kohës.

Përmbajtja: Beta Carotene ( vitaminë A) 10.000 lU.
Efekti terapeutik:

  • Është i nevojshëm për mbajtjet e shëndoshë të lëkurës dhe flokëve;
  • Mbron nga rrezet ultraviolete;
  • Ndihmon te rastet me tumor të lëkurës;
  • Për shikim të mirë;
  • Për rritjen dhe zhvillimin e eshtrave;
  • Përmirëson imunitetin.

Përdorimi: 1 Soft Gel në ditë të shoqëruar me ujë.

Paketimi: 100 Soft Gel.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top