Centeril H (krem) Reviewed by Momizat on . Centeril H (krem) Kombinimi ideal sinergjitik i përbërësve aktive për trajtimin siptomatik të hemorroideve. Pa efekte anësore Përdorim afatgjaë Trajtim Simptoma Centeril H (krem) Kombinimi ideal sinergjitik i përbërësve aktive për trajtimin siptomatik të hemorroideve. Pa efekte anësore Përdorim afatgjaë Trajtim Simptoma Rating: 0
You Are Here: Home » C » Centeril H (krem)

Centeril H (krem)

Centeril H (krem)

centeril h

Kombinimi ideal sinergjitik i përbërësve aktive për trajtimin siptomatik të hemorroideve.
Pa efekte anësore
Përdorim afatgjaë
Trajtim Simptomatik i Hemorroideve
Tolerohet mirë edhe gjatë përdorimit afatgjatë për shkak të mungesës së kortizonikëve dhe anestetikëve.
Përmirëson qarkullimin e pleksit hemorroidal.
Lehtëson simptomat (kruarjen, djegien, gjakrrjedhjen, dhimbjen)

Mënyra e përdorimit
Aplikoni një shtrese të hollë në zonën ano-perianale 2-3 herë në ditë.
Edhe gjatë shtatëzënisë dhe ushqyerjes me gji.

Ruajtja dhe afati i përdorimit
Ruajtja
Mbajeni larg fëmijëve.

Afati i përdorimit
Bari nuk duhet përdorur pas kalimit të afatit të përdorimit të shënuar në paketim.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top