Chromium Picolinate (kapsula) Reviewed by Momizat on . Chromium Picolinate (kapsula) Kromi është mineral esencial i cili luan rol kyç në shumë proçese metabolike përfshirë metabolizmin e lipideve dhe karbohidrateve. Chromium Picolinate (kapsula) Kromi është mineral esencial i cili luan rol kyç në shumë proçese metabolike përfshirë metabolizmin e lipideve dhe karbohidrateve. Rating: 0
You Are Here: Home » C » Chromium Picolinate (kapsula)

Chromium Picolinate (kapsula)

Chromium Picolinate (kapsula)

chromium  picolinate

Kromi është mineral esencial i cili luan rol kyç në shumë proçese metabolike përfshirë metabolizmin e lipideve dhe karbohidrateve.
Gjithashtu shpejton sintezën e proteinave në organizëm.
Mungesa e Kromit mund të çojë deri te çrregullimi i metabolizmit te karbohidrateve, rritjen e kolesterolit, triglicerideve në gjak dhe kështu të çojë deri te sëmundjet koronare, e ndërsa te sportistët mund te çoje në zvogëlimin e kondicionit dhe zvogëlimin e muskujve.

Kromi stimulon metabolizmin e sheqerit, forcon efektin e insulinës dhe stabilizon ekuilibrin e energjisë te nivelit të sheqerit në gjak dhe rregullon ne mënyrë të vazhdueshme nivelin e sheqerit në gjak.
Kromi është jashtëzakonisht i dobishëm për zhvillimin e muskujve tek sportistët e posaçërisht tek personat qe merren me bodybuilding për shkak të aftësisë së tij për eliminimin e proteinave.

Përmbajtja:
Krom ( nga Chromium picolinate) 200 mcg.

Efekti terapeutik:
- Kromi stabilizon nivelin e insulinës dhe sheqerit në gjak.
- Së bashku me insulinën rregullon shfrytëzimin e sheqerit ne organizëm dhe është i nevojshëm; për metabolizmin e yndyrave që e bëjnë atë preparat ideal për dobësim pa pasoja te dëmshme;
- Është i dobishëm për zhvillimin e muskujve.

Përdorimi:
Të merret një kapsule ne ditë, gjysmë ore para ushqimit.

Paketimi
100 Kapsula

Tags: , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top