Cianosid (tableta) Reviewed by Momizat on . Cianosid (tableta) Integrator antioksidant që përmban: betacaroten,Se,Vit C, Vit E,Vitis Vinfera,Mirtillo. Kalium (aspartat), Magnez (aspartat), Vitamina C Indi Cianosid (tableta) Integrator antioksidant që përmban: betacaroten,Se,Vit C, Vit E,Vitis Vinfera,Mirtillo. Kalium (aspartat), Magnez (aspartat), Vitamina C Indi Rating: 0
You Are Here: Home » C » Cianosid (tableta)

Cianosid (tableta)

Cianosid (tableta)

Cianosid

Integrator antioksidant që përmban: betacaroten,Se,Vit C, Vit E,Vitis Vinfera,Mirtillo.

Kalium (aspartat),
Magnez (aspartat),
Vitamina C

Indikacionet:
Angiologjia dhe trajtimi i hemorroideve veçanërisht në rastet e:
limfoedemave,venave varikoze,ndjenjës së lodhjes,peshës dhe dhimbjes së këmbëve,
Krizave hemorroidale (të brendshme dhe të jashtme).

Oftalmologjia:
Emeralopia, stresi dhe lodhja vizive  (leximi,ngarja etj)  ndyshimet vaskulare të retinës.
-Rigjenerues qelizorë në dëmtimet qelizore si pasojë e pirjes së duhanit, smogut,konsumimit të alkoolit, solariumeve, ekspozimeve të gjata në diell!

Dozimi:
1x1tablete ose 2x1tablete në ditë pas ushqimit.

Trajtimi antihemorroidal:
3×2 tableta në ditë pas ushqimit për pesë ditë
Pastaj mund të vazhdohet me 2×1 tableta ose 2x2tableta në ditë për të paktën edhe shtatë ditë të tjera.
Nuk këshillohet të përdoret gjatë shtatëzanisë.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top