Condrocoat (karamele) Reviewed by Momizat on . Condrocoat (karamele) Integrues, përmbajtja 300 mg kondroitine sulfat. Indikacionet Degjenerimet  kartilaginoze me origjinë të ndryshme si: Post-traumatike; Sëm Condrocoat (karamele) Integrues, përmbajtja 300 mg kondroitine sulfat. Indikacionet Degjenerimet  kartilaginoze me origjinë të ndryshme si: Post-traumatike; Sëm Rating: 0
You Are Here: Home » C » Condrocoat (karamele)

Condrocoat (karamele)

Condrocoat (karamele)

Condrocoat

Integrues, përmbajtja 300 mg kondroitine sulfat.

Indikacionet
Degjenerimet  kartilaginoze me origjinë të ndryshme si:

  • Post-traumatike;
  • Sëmundja e pleqërisë;
  • Sportet e ndryshme.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet përdorimi i një karamele Condrocoat në ditë për të paktën 3 muaj me rradhë e shoqëruar me një dietë ushqimore  të ekuilibruar dhe të larmishme.

Mënyra e ruajtjes
Ruajeni në vend të thatë larg lagështisë.
Mbajeni nën temperaturën 30 Gradë Celcius.

Tags: , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top