CORTISAL Reviewed by Momizat on . CORTISAL Krem me përmbajtje salicilat propilenglikoli (10g) dhe prednisoloni (0.5 g). Efekt antalgjik dhe antiinflamatorë. Aplikohet 2 ose 3 herë në ditë duke e CORTISAL Krem me përmbajtje salicilat propilenglikoli (10g) dhe prednisoloni (0.5 g). Efekt antalgjik dhe antiinflamatorë. Aplikohet 2 ose 3 herë në ditë duke e Rating: 0
You Are Here: Home » C » CORTISAL

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top