COVATINE Reviewed by Momizat on . COVATINE Tableta (kuti me 45 tab) me përmbajtje: Klorhidrat kaptodiamine (50 mg), të cilat përdoren ne qetësimin e gjëndjeve të axhituara te adultët. Dozimi: 3 COVATINE Tableta (kuti me 45 tab) me përmbajtje: Klorhidrat kaptodiamine (50 mg), të cilat përdoren ne qetësimin e gjëndjeve të axhituara te adultët. Dozimi: 3 Rating: 0
You Are Here: Home » C » COVATINE

COVATINE

COVATINE

Tableta (kuti me 45 tab) me përmbajtje:

Klorhidrat kaptodiamine (50 mg), të cilat përdoren ne qetësimin e gjëndjeve të axhituara te adultët.

Dozimi:

3 tableta në ditë: një në mëngjes, një në mesditë dhe një në darkë.

Kohëzgjatja e trajtimit është zakonisht një muaj.

Tags: ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top