DIMEGAN Reviewed by Momizat on . DIMEGAN Antihistaminik në formën e kapsulave me përmbajtje bromfeniramine (12mg), 1 indikuar kryesisht gjatë manifestimeve të ndryshme alergjike si: rinit (sezo DIMEGAN Antihistaminik në formën e kapsulave me përmbajtje bromfeniramine (12mg), 1 indikuar kryesisht gjatë manifestimeve të ndryshme alergjike si: rinit (sezo Rating: 0
You Are Here: Home » D » DIMEGAN

DIMEGAN

DIMEGAN

DIMEGAN

Antihistaminik në formën e kapsulave me përmbajtje bromfeniramine (12mg), 1 indikuar kryesisht gjatë manifestimeve të ndryshme alergjike si:

  • rinit (sezonal dhe shumëvjeçar),
  • konjunktivite,
  • urtikarie etj.

Administrimi te fëmijët mbi 12 vjec dhe të rriturit:

1 kapsulë në mëngjes dhe një në mbrëmje.

Doza maksimale ditore është 24 mg.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top