Dona (bustina) Reviewed by Momizat on . Dona (bustina) Lënda vepruese Glucosamine sulfat  kristalin. Forma farmaceutike : DONA Bustina që tretet për përdorim nga goja 1500 mg dhe  DONA® kapsula 750 mg Dona (bustina) Lënda vepruese Glucosamine sulfat  kristalin. Forma farmaceutike : DONA Bustina që tretet për përdorim nga goja 1500 mg dhe  DONA® kapsula 750 mg Rating: 0
You Are Here: Home » D » Dona (bustina)

Dona (bustina)

Dona (bustina)

dona

Lënda vepruese
Glucosamine sulfat  kristalin.

Forma farmaceutike :
DONA Bustina që tretet për përdorim nga goja 1500 mg dhe  DONA® kapsula 750 mg.

Indikacionet
Dona përdoret për mjekimin e simptomave të osteoartritit, dhimbjeve dhe kufizimit të funksionimit të artikulacioneve.

Dozimin, mёnyrёn dhe kohёzgjatjen e pёrdorimit
DONA Bustina : 1 bustinë (të tretur në një gotë ujë) 1 herë në ditë për 6 javë ose edhe më gjatë në qoftë se shihet e arsyeshme.
DONA® kapsula 750 mg : 2 kasula ne ditë.
Cikli mund të përsëritet në intervale prej 2 muajsh.

Kunderindikacionet
Dona nuk duhet të përdoret në fëmijë dhe në adoleshentë me moshë më të vogël se 18 vjeç.

Efektet anësore dhe masat që duhen të ndërmerren
• dhimbje koke;
• somnolencë (gjendje gjumi ose përgjumje);
• diarre;
• konstipacion;
• nauze;
• fryrje (prani e gazrave në traktin tretës);
• dhimbje stomaku;
• mostretje (dispepsi).

Ruajtja
Të ruhet në vend të freskët e larg arritjes së fëmijëve.
Të ruhet nën temperaturën 30 Gradë Celcius.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top