Drenalisin (tableta) Reviewed by Momizat on . Drenalisin (tableta) Integratorë me vitaminë B6, kalium, gingko biloba, centella asiatica, gështenja, rusco, rutina, meliloto,  bioflavonoide, luleradhiqe, lesp Drenalisin (tableta) Integratorë me vitaminë B6, kalium, gingko biloba, centella asiatica, gështenja, rusco, rutina, meliloto,  bioflavonoide, luleradhiqe, lesp Rating: 0
You Are Here: Home » D » Drenalisin (tableta)

Drenalisin (tableta)

Drenalisin (tableta)

Drenalisin

Integratorë me vitaminë B6, kalium, gingko biloba, centella asiatica, gështenja, rusco, rutina, meliloto,  bioflavonoide, luleradhiqe, lespedeza.

Dozimi:
2x1tab. ose 3×1 tab. në ditë pas ushqimit me një sasi të mjaftueshme uji (200ml ujë).

Indikacionet:

Indikohet në të gjitha rastet e mbajtjes së lëngjeve që vjen si pasojë e një qarkullimi të keq,mbipeshës,përdorimit të kontraceptivëve oralë,ciklit menstrual, duhanit,menopausës etj. dhe që manifestohen me ndjenjën e lodhjes, shtrëngime dhe dhimbje në ekstremitetet e poshtme, ngërçeve muskulare etj.
Nuk këshillohet të përdoret gjatë shtatëzanisë.

Ruajtja
Të ruhet në vend të thatë larg arritshmërisë së fëmijëve.
Të ruhet nën 30 Gradë Celcius.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top