Femisan A (tretësirë) Reviewed by Momizat on . Femisan A (tretësirë) EMISAN A zakonisht përdoret për të trajtuar simptomat në vijim: cistet në vezore; miomet e mitrës; çrregullimet e ciklit menstrual; mentru Femisan A (tretësirë) EMISAN A zakonisht përdoret për të trajtuar simptomat në vijim: cistet në vezore; miomet e mitrës; çrregullimet e ciklit menstrual; mentru Rating: 0
You Are Here: Home » F » Femisan A (tretësirë)

Femisan A (tretësirë)

Femisan A (tretësirë)

Femisan A

EMISAN A zakonisht përdoret për të trajtuar simptomat në vijim:

 • cistet në vezore;
 • miomet e mitrës;
 • çrregullimet e ciklit menstrual;
 • mentruacionet e dhimbshme;
 • endometriozën;
 • PCOS – sindromën e vezoreve policistike;
 • ndryshimet fibrocistike në gjinj;
 • infertilitetin e grave;
 • sterilitetin;
 • plagët në qafën e mitrës;
 • PMS (sindromin premenstrual),

Përbërja: Alchemillae folium, Millefolii herba, Petroselini fructus, Calendulae flos, Geranii robertiani herba, Polygoni herba.

Përdorimi

 • Tek ciklet menstruale të parregullta në fillim të pubertetit dhe më vonë,
 • dismenoree-a (menstruacionet e dhimbshme),
 • inflamacionet akute dhe kronike të vezoreve,
 • inflamacionet akute dhe kronike të mitrës,
 • grupi i tretë dhe i gjashtë i sekrecionit vaginal,
 • cistat beninge në vezore,
 • miomet,
 • cistat në gjinjë të shkaktuara si rezultat i zhbalancimit hormonal,
 • sindromi para menstrual – PMS.

Veprimi:
FEMISAN A është produkt dietetik në bazë të bimëve të shëndetshme të zgjedhura me kujdes, pa substanca të shtuara artificiale, ngjyra, dhe hormone.
Shërben për të ruajtur shëndetin dhe funksionin e organeve riprodhuese tek gratë që nga pubertetit e deri në menopauzë.
Apiol ndihmon në ribalancimin e hormoneve tek femrat me cikle të çrregulluara, mungesë të plotë të menstruacioneve dhe vezore cistike dhe policistike duke stimuluar mikroqarkullimin në vezore dhe rrjedhjen e substancave të dobishme nga ekstraktet e bimëve mejekësore.
Së bashku me Geranium robertcianum, apioli ka efekt të jashtëzakonshëm në funksionin e vezoreve, si dhe në  eliminimin e cistave dhe rritjen e fertilitetit.
Shumë bimë që përmban Femisan A kanë efekt spazmolitk, që ulin ngërçet e mitrës dhe lehtësojnë ciklet e dhimbshme.
Alchemie Vulgaris është bimë me përmbajtje të lartë të taninës. Forcon mitrën dhe ligamentet e mitrës dhe është shumë i dobishëm në parandalimin e shfaqjes së cistave dhe miomeve.
Femisan A lehtëson inflamacionet në vezore dhe mitër  nën ndikimin e fortë të vajrave esenciale, taninës, dhe heterozideve të sulfurit të cilët konsiderohen si antiseptik të fuqishëm bimor.

Mënyra e përdorimit:
Shtoni 20-30 pika FEMISAN A në 1 dl ujë.
Të pihet tre herë në ditë para ushqimit.
Përdorimi i pikave rekomandohet në periudhë prej 2-8 muaj, me një pushim dy-javor pas çdo 2 muajsh.
Në dismenore (menstruacionet e dhimbshme), pikat të merren 3-5 ditë para ciklit dhe gjatë ciklit, 3 herë në ditë nga 20 pika.
Pikat mund të përdoren edhe si parandalim 1-2 herë në ditë nga 20 pika.

Efektet anësore
nuk janë të njohura.

Mënyra e ruajtjes
Të ruhet në temperaturë të dhomës, mbrojtur nga drita  dhe në paketimin origjinal.

Paketimi
30 ml tretësirë bimore ujë/etanol.

Afati i përdorimit
24 muaj nga data e prodhimit e shtypur në paketim.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top