Fitosept (tableta) Reviewed by Momizat on . Fitosept (tableta) Fitosept përmban natriumi usninat dhe mente. Fitosept: • antiseptik; • Ndihmon në luftën kundër infeksioneve të fytit; • Mbron mukozën dëmtua Fitosept (tableta) Fitosept përmban natriumi usninat dhe mente. Fitosept: • antiseptik; • Ndihmon në luftën kundër infeksioneve të fytit; • Mbron mukozën dëmtua Rating: 0
You Are Here: Home » F » Fitosept (tableta)

Fitosept (tableta)

Fitosept (tableta)

Fitosept

Fitosept përmban natriumi usninat dhe mente.

Fitosept:
• antiseptik;
• Ndihmon në luftën kundër infeksioneve të fytit;
• Mbron mukozën dëmtuar të zgavrës së gojës;
• Heq të ngjirurit e zërit;
• Rifreskon frymën tuaj.

Fitosept është i pranishëm në tri forma:
1.  Fitosept klasike;
2.  Fitosept dietë (pa sheqer);
3.  Fëmijët Fitosept – përshtatur veçanërisht për fëmijët.

Përbërësit:
Fitosept klasike përmban 1 tablete 0,1 mg natriumi dhe 2 mg mente usninata.
Fitosept dietë përmban  1 tablete 0,1 mg natriumi dhe 3 mg mente usninata.
Fitosept kids përmban  1 tablete 0,05 mg e natriumi usninata.

Dozimi:
Fëmijët – 5-12 vjeç  Fitosept kids 2 tabletë në ditë.
Të rriturit – Fitosept klasik apo Fitosept dietë  4-6 tabletë në ditë.

Paketa:
Fitosept klasik paketë me 12 ose 36 tabletë.
Fitosept dietë kuti me 12 ose 36 tabletë.
Fitosept kids kuti me 12 ose 24 tabletë.

Mënyra e marrjes:
Medikamenti merret pa recetë.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top