Haemonine (Faktor IX, Injeksion, solucion) Reviewed by Momizat on . Haemonine (Faktor IX, Injeksion, solucion) Lënda vepruese Faktor IX koagulimit me orgjine nga plazma humane. Indikacionet Trajtimi dhe profilaksinë e gjakderdhj Haemonine (Faktor IX, Injeksion, solucion) Lënda vepruese Faktor IX koagulimit me orgjine nga plazma humane. Indikacionet Trajtimi dhe profilaksinë e gjakderdhj Rating: 0
You Are Here: Home » H » Haemonine (Faktor IX, Injeksion, solucion)

Haemonine (Faktor IX, Injeksion, solucion)

Haemonine (Faktor IX, Injeksion, solucion)

Haemonine

Lënda vepruese

Faktor IX koagulimit me orgjine nga plazma humane.

Indikacionet

Trajtimi dhe profilaksinë e gjakderdhjes në pacientët me hemofili B (në mangësi kongjenitale te faktor IX).

Dozimin, mёnyrёn dhe kohёzgjatjen e pёrdorimit

Doza dhe kohëzgjatja e terapisë zëvendësuese  varet nga gjendja klinike e pacientit me mangësi faktor IX,  për vendndodhjen dhe shtrirjen e gjakderdhjes.

Ruajtja
Të ruhet në vend të thatë e të freskët.
Të ruhet nën temperaturë 25 Gradë Celcius.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top