HEXATRIONE Reviewed by Momizat on . HEXATRIONE Lënda aktive: Hexacetonid triamcinoloni 40 mg . Forma farmaceutike: Forme injektabile intraartikulare. Indikimet: Në sëmundjet reumatike, artrite inf HEXATRIONE Lënda aktive: Hexacetonid triamcinoloni 40 mg . Forma farmaceutike: Forme injektabile intraartikulare. Indikimet: Në sëmundjet reumatike, artrite inf Rating: 0
You Are Here: Home » H » HEXATRIONE

HEXATRIONE

HEXATRIONE

Lënda aktive:

Hexacetonid triamcinoloni 40 mg .

Forma farmaceutike:

Forme injektabile intraartikulare.

Indikimet:

  • Në sëmundjet reumatike,
  • artrite inflamatore (te të rriturit, foshnjat mbi një vjeç, fëmijë dhe adoleshentët),
  • spondiliartrite,
  • osteoartroza,
  • sinovite,
  • borsite.

Dozimi:

Te të rriturit:

Merret 0,5-2 ml suspension, ose 10- 40 mg hexacetonid triamcinoloni (duke mos kaluar dy ampula 40 mg)

Te foshnjat (> 1 vit), fëmijët dhe adoleshentët:

Doza e rekomanduar është 5 mg (0.25 ml) në 40ml (2 mg) injeksion.

Nuk duhet të tejkalohet një dozë prej 40 mg për injeksion.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top