HypeCor (kapsula) Reviewed by Momizat on . HypeCor (kapsula) Lënda vepruese Polifenol bioaktive. ( çdo kapsulë HYPECOR® përmban 300 mg polifenol bioaktive (standartizuar deri në min . 90% polifenol). Ind HypeCor (kapsula) Lënda vepruese Polifenol bioaktive. ( çdo kapsulë HYPECOR® përmban 300 mg polifenol bioaktive (standartizuar deri në min . 90% polifenol). Ind Rating: 0
You Are Here: Home » H » HypeCor (kapsula)

HypeCor (kapsula)

HypeCor (kapsula)

HypeCor

Lënda vepruese
Polifenol bioaktive. ( çdo kapsulë HYPECOR® përmban 300 mg polifenol bioaktive (standartizuar deri në min . 90% polifenol).

Indikacionet
- Para-Hipertension (rritje mesatare e tensionit arterial) dhe sindroma metabolike.
- Redukton tensionin sistolik (12mmHg ) dhe diastolik (8mmHg ).
- Parandalon dhe ul nivelin nivelin e kolesterolit të (“keq”) LDL në gjak.
- Mbështet funksionin adekuat të endotelit qelizor.
- Mbron dhe pastron vazat e gjakut nga pllakat aterosklerotike.
Eshtë i rekomandueshëm në të gjithë individët me patologji kardiovaskulare neurodegjenerative.

Dozimi, mёnyra dhe kohёzgjatja e pёrdorimit
Rekomandohet marrja e një kapsule një herë në ditë – 300mg .
Rezultatet e para pozitive mund të vihen re vetëm pas 4 javë të përdorimit të vazhdueshëm të medikamentit. HYPECOR® mund të vazhdohet për një kohë të gjatë.

Kunderindikacionet
HYPECOR® nuk shkakton ndryshime në komponentët përbërës të gjakut.
Medikamenti mund të përdoret me medikamente të tjerë dhe me suplemente dietetike.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top