Ialoclean (spraj) nazal Reviewed by Momizat on . Ialoclean (spraj) nazal Flakon 30 ml me aplikator Acid ialuronik, N-acetilcisteina, ekstrakt kamomile, sodium benzoate. Hidraton në mënyrë natyrale mukozën naza Ialoclean (spraj) nazal Flakon 30 ml me aplikator Acid ialuronik, N-acetilcisteina, ekstrakt kamomile, sodium benzoate. Hidraton në mënyrë natyrale mukozën naza Rating: 0
You Are Here: Home » I » Ialoclean (spraj) nazal

Ialoclean (spraj) nazal

Ialoclean (spraj) nazal

ialoclean spray nazal

Flakon 30 ml me aplikator

Acid ialuronik, N-acetilcisteina, ekstrakt kamomile, sodium benzoate.

  • Hidraton në mënyrë natyrale mukozën nazale duke parandaluar tharjen e saj;
  • ndihmon në largimin e sekrecioneve nazale;
  • rinitet dhe gjendjet irrituese nga faktorët ambientalë;
  • ftohjet;
  • rinitet klinike;
  • sinuzitet;
  • rinosinuzitet;
  • rinofaringitet;
  • rinitet alegjike;
  • cikatrizues në rastet e kirurgjisë nazale.

Ruajtja
Të ruhet në vend të thatë e të freskët.
Të ruhet larg arritjes së fëmijëve.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top