Lekadol plus C (bustina) Reviewed by Momizat on . Lekadol plus C (bustina) Si vepron Lekadol plus C Lekadol plus C i zvogëlon dhembjet dhe temperaturën. Vitamina C shtohet për të përforcuar rezistencën imunitar Lekadol plus C (bustina) Si vepron Lekadol plus C Lekadol plus C i zvogëlon dhembjet dhe temperaturën. Vitamina C shtohet për të përforcuar rezistencën imunitar Rating: 0
You Are Here: Home » L » Lekadol plus C (bustina)

Lekadol plus C (bustina)

Lekadol plus C (bustina)

lekadol plus c

Si vepron Lekadol plus C
Lekadol plus C i zvogëlon dhembjet dhe temperaturën.
Vitamina C shtohet për të përforcuar rezistencën imunitare të organizmit dhe për shërim të shpejt nga ftohja dhe influencë (gripi).
Lekadol plus C nuk përmban sheqer.

Kur përdoren pijet e ngrohta me Lekadol plus C:
gjatë ftohjeve dhe gripit, për trajtimin e këtyre problemeve te të rriturit dhe te fëmijët mbi 12 vjeç:

  • Temperatura e rritur;
  • Kokëdhembje;
  • Dhembjet në muskuj dhe nyje;
  • Dhembjet në fyt.

Dozimi:
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 4 – 6 herë në ditë përzieni përmbajtjen e bustinës në 2 dL ujë të vakët (jo ujë që vlon), përziejeni dhe pini ashtu të vaktë.
Intervalet mes dozave duhet të jenë 4 – 6 orë.
Mos merrni më tepër se 6 bustina në ditë.
Pijen e ngrohtë përgatiteni menjëherë para se ta merrni.

Kujdes i veçantë me Lekadol plus C:

  • nëse vuani nga insufiçienca mesatare e veshkave dhe mëlçisë,
  • nëse nuk keni absorbim të prshtatshëm të hekurit e cila shihet me ndryshimet në gjak,
  • nëse merrni sasi të mëdha të alkoolit për çdo ditë (tri deri në katër masa të alkoolit në ditë).

Në këto raste para se ta merrni Lekadol plus C ju duhet ta konsultoni mjekun tuaj.

  • Ky bar mund të merret edhe pa përshkrimin e mjekut, për të trajtuar sëmundjet e lehta.
  • Për trajtimin e dhembjeve nga ftohjet dhe influenca ky bar duhet të merret për 5 ditë, ndërsa për trajtimin e etheve për tri ditë.

Nëse simptomat tuaja përkeqësohen ose nuk përmirësohen, ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top