MAGNESPASMYL Reviewed by Momizat on . MAGNESPASMYL Suplement mineral në formën e laktatit të magnesiumit dihidrat (465.4 mg) i cili përdoret te fëmijë mbi 6 vjeç dhe të rriturit. Dozimi: Te të rritu MAGNESPASMYL Suplement mineral në formën e laktatit të magnesiumit dihidrat (465.4 mg) i cili përdoret te fëmijë mbi 6 vjeç dhe të rriturit. Dozimi: Te të rritu Rating: 0
You Are Here: Home » M » MAGNESPASMYL

MAGNESPASMYL

MAGNESPASMYL

MAGNESPASMYL

Suplement mineral në formën e laktatit të magnesiumit dihidrat (465.4 mg) i cili përdoret te fëmijë mbi 6 vjeç dhe të rriturit.

Dozimi:

Te të rriturit: 6 -10 tableta në ditë të ndarë në disa doza.

Te fëmijët mbi 6 vjeç: 10 deri 30 mg / kg / ditë.

Tags: , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top