Megavir (kapsule) Reviewed by Momizat on . Megavir (kapsule) Megaviri kapsulë është një përbërës nutricional me bazë ekstraktesh vegjetale, aminoacide dhe vitamina. Formula e tij është studiuar për të si Megavir (kapsule) Megaviri kapsulë është një përbërës nutricional me bazë ekstraktesh vegjetale, aminoacide dhe vitamina. Formula e tij është studiuar për të si Rating: 0
You Are Here: Home » M » Megavir (kapsule)

Megavir (kapsule)

Megavir (kapsule)

Megavir

Megaviri kapsulë është një përbërës nutricional me bazë ekstraktesh vegjetale, aminoacide dhe vitamina. Formula e tij është studiuar për të siguruar një raport ditor adekuat të nutrientëve që shërbejnë në përmirësimin e aktivitetit si fizik edhe mendor.
Gjithashtu ,nutrientët përbërës të Megavirit kanë efekt edhe në çrregullime të sferës seksuale.

INDIKACIONET:
Mund të përdoret në rast:

  • konvaleshence;
  • hiperaktiviteti;
  • stresi;
  • lodhje fizike ose mentale;
  • praktikë sportive;
  • defiçit të dëshirës seksuale.

PËRBËRËSIT:
L-Arginina, L-Tirosina, L-Taurina, L- Glutamina, Turnera Afrodisiaka (Damiana) (4%) , Psikopetalum Erekta Radix ( Muira Puama) (3.6%), Ginseng (3,6%), Cola (3,6%), Eleuterokok (1%), Cinnamomum Cassia (cannella) (1%), Capsico ekstrakt fluid (1%), selenium, oksid zinku, vit. E acetat, vit B6 klorhidrat, vit. B1 klorhidrat. Anti aglomerante: bioksid silici, magnes stearat, celulozë mikrokristaline, amid orizi.

MËNYRA E PËRDORIMIT:
Këshillohen 2 kapsula në ditë ose sipas rekomandimit , për t’u gelltitur me pak ujë , për një cikël prej të paktën 60 ditësh.

KARAKTERISTIKAT E PËRBËRËSVE TË MEGAVIRIT
Megaviri siguron një raport adekuat të nutrientëve në gjëndje për të përmirësuar aktivitetin mendor dhe fizik dhe për të finalizuar rritjen e dëshirës seksuale si në femrat ashtu edhe në meshkuj.
Veprimi i megavirit nuk është mekanik por ka nevojë për një kohë (e ndryshme nga një person në tjetrin ) gjatë të cilës të 16 komponentët veprojnë në kohë të ndryshme.

Ekstraktet vegjetale natyrale:
( damiani, muira puama, noce di kola, ginseng , eleuterokok , kanella, capsico ).
Rrisin rezistencën ndaj stresit dhe lodhjes fizike, duke rritur defiçitin energjitik, përmirësojnë humorin , rrisin rrahjen kardiake , ulin ndjenjën e faktorëve lodhës të cilët predispozojnë stimulimin e dëshirës seksuale . (VEPRIM I SHPEJTË).

Aminoacidet:
( L-arginina, L-tirosina, l-taurina, L-glutamina ):
Rrisin rezistencën muskulare dhe aftësinë për tu përqëndruar, përmirësojnë vaskularizimin periferik duke ndihmuar dhe predisposuar organizmin për performance më të mirë. ( VEPRIM I MESËM).

Vitaminat:
(E,B6,B1 , lievito e përbërë nga selenium dhe zink)
Mbrojnë nervat periferike, duke i bërë reflekset më të shpejtë, duke ndihmuar në maturimin seksual të qelizave kortikale të gonadeve, duke ndihmuar në prodhimin fiziologjik të ndonjë hormoni . Kanë veprim kundër radikaleve të lira. ( VEPRIM I LEHTË ).
Përdorimi i rregullt i megavirit mund të zgjidhë në mënyrë të ekuilibruar rënien e dëshirës seksuale psikoergonomike nga andropausa ose menopausa , duke përjashtuar shkaqet patologjike.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top