Mezym F (tableta) Reviewed by Momizat on . Mezym F (tableta) Komoditet gjatë çdo vakti ngrënie Efektiv dhe tolerueshmëri e shkëlqyer në insuficiencën ekzokrine pankreatike; Ndihmon në përmirësimin e shpe Mezym F (tableta) Komoditet gjatë çdo vakti ngrënie Efektiv dhe tolerueshmëri e shkëlqyer në insuficiencën ekzokrine pankreatike; Ndihmon në përmirësimin e shpe Rating: 0
You Are Here: Home » M » Mezym F (tableta)

Mezym F (tableta)

Mezym F (tableta)

mezym f

Komoditet gjatë çdo vakti ngrënie

 • Efektiv dhe tolerueshmëri e shkëlqyer në insuficiencën ekzokrine pankreatike;
 • Ndihmon në përmirësimin e shpejtë të tretjes;
 • Mundëson clirimin dhe veprimin e shpejtë të enzimave në vendin ku ato janë efektive për tretjen në duodenum dhe jejunum.

Ndihmon në përmirësimin e simptomave si:

 • Rëndesë në stomak;
 • Diskomfort të stomakut;
 • Bark i fryrë;
 • Tretje e pamjaftueshme si rezultat i funksionit të dëmtuar ekzokrinë të pankreasit.

Vepron menjëherë:

 • Siguron enzimat aty ku ato janë të nevojshme në duodenum;
 • Siguron shpërbërjen e ushqimit;
 • Përmban enzima naturale digjestive;
 • Lipase;
 • Amylase;
 • Protease;
 • Zgjedhje natyrale e tretjes në rastet e dëmtimit të funksionit ekzokrinë të pankreasit.

Profil të shkëlqyer sigurie

 • Nuk ka risk mbidozimi;
 • Mund të merret për një kohë të gjatë;
 • Mund të përdoret nga gratë shtatzëna ose në gjidhënie;
 • Mund të merret nga njerëz që vuajnë nga diabeti.

Dozimi
2 – 4 tableta gjatë ngrënies.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top