Micostop Reviewed by Momizat on . Micostop (krem) Micostop Krem vaginal (me aplikatorë) Përbërja: Karbomer, mikonazol Indikacionet: Trajtim lokal i infeksioneve mykotike vaginale ose vulvovagina Micostop (krem) Micostop Krem vaginal (me aplikatorë) Përbërja: Karbomer, mikonazol Indikacionet: Trajtim lokal i infeksioneve mykotike vaginale ose vulvovagina Rating: 0
You Are Here: Home » M » Micostop

Micostop

Micostop (krem)

micostop

Micostop Krem vaginal (me aplikatorë)

Përbërja:
Karbomer, mikonazol

Indikacionet:
Trajtim lokal i infeksioneve mykotike vaginale ose vulvovaginale të shkaktuara nga Candida.
Trajtim mbrojtës dhe riekulibrant te mukozës vulvo –vaginale në prani të infeksioneve mykotike.
Shpërndahet dhe vepron ne mukozën vaginale me një mekanizëm plotësisht fiziologjik duke garantuar një  mbrojtje afatgjatë.

Dozimi:
1 aplikim në ditë ,zakonisht në mbrëmje, për 6-10 ditë.

Profilaksia:
2 herë në javë, për tetë javë.

Vulvite e perivulvite:
1-2 aplikime në ditë (nga 2cm), duke shpërndar direkt në zonën vulvare dhe perivulvare.

Meshkujt:
Kremi aplikohet në zonën gjenitale një herë në ditë.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top