Milk Thistle 500 mg (kapsula) Reviewed by Momizat on . Milk Thistle 500 mg (kapsula) Milk Thistle (Silybum marianum) rritet në regjionin mediteran të Evropës. Përbërësi aktiv quhet Silybum është flavonoid kompleks. Milk Thistle 500 mg (kapsula) Milk Thistle (Silybum marianum) rritet në regjionin mediteran të Evropës. Përbërësi aktiv quhet Silybum është flavonoid kompleks. Rating: 0
You Are Here: Home » M » Milk Thistle 500 mg (kapsula)

Milk Thistle 500 mg (kapsula)

Milk Thistle 500 mg (kapsula)

milk thistle 500mg

Milk Thistle (Silybum marianum) rritet në regjionin mediteran të Evropës.

Përbërësi aktiv quhet Silybum është flavonoid kompleks.
Përfitimet e Milk Thistle përfshijnë një shumëllojshmëri të vetive shëruese të përqëndruara në aftësinë e saj unike për të mbrojtur mëlçinë dhe fshikën e tëmthit.
Nuk gjendet asnjë ilaç farmaceutik që është i barabartë me këtë bimë.

Përmbajtja:
Milk Thistle (Silybum marianum) 500 mg.

Efektet terapeutike:

  • Hepatiti Alkoolik;
  • Mëlçia e dhjamosur, cirroza;
  • Antioksidant i fuqishëm, Hepatoprotektor;
  • Hepatiti Viral;
  • Gurët ne tëmth dhe çrregullimet adrenale;
  • Kolesteroli i lartë.

Dozimi:
Të merren dy kapsula dy deri në tre në ditë të shoqëruara më ujë.

Paketimi:
100 Kapsula.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top