Mycoflor (kapsula) Reviewed by Momizat on . Mycoflor (kapsula) Me përdorim shumë të gjërë dhe pa efekte anësore. Përbërës ushqimorë me bazë bimore. Përbërësit: 1. Ekstarkt i thatë i bimës Tabebuia (e cila Mycoflor (kapsula) Me përdorim shumë të gjërë dhe pa efekte anësore. Përbërës ushqimorë me bazë bimore. Përbërësit: 1. Ekstarkt i thatë i bimës Tabebuia (e cila Rating: 0
You Are Here: Home » M » Mycoflor (kapsula)

Mycoflor (kapsula)

Mycoflor (kapsula)

Mycoflor

Me përdorim shumë të gjërë dhe pa efekte anësore.
Përbërës ushqimorë me bazë bimore.

Përbërësit:
1. Ekstarkt i thatë i bimës Tabebuia (e cila ka 3% Naftokinon). Veprimi i saj është:
• Antiviral
• Imunostimulues
• Antimykotik
• Antikandida
2. Ekstrakt i thatë i vajit europian (ka 15% vaj ulliri). Kjo ka veprim:
• Imunostimulues
• Antibakterial
• Antimykotik
• Antikandida
3. Ekstrakt i thatë i arrës amerikane e cila ka veprim:
• Antiparazitar
• Antibakterial
• Antimykotik
4. Latoferrina me veprim:
• Fungicid
• Bakterial
5. Vaji i nerenxes, i rigonit, i limonit dhe i borzilokut. Përzierja e këtyre bimëve ka veprim:
• Antimikrobik
• Antibakterial
• Antimykotik
6. Konservantet:
• Acidi citrik
• Precipitati i silicit
• Stereati o magnezit.

Indikimet
Vepron në të gjitha format virale, bakteriale, mykotike të infeksioneve të traktit gastrointestinal (glositi, furingiti, gastriti, enteriti), urogental (pyelonefriti, uretriti, kolpiti etj.).
Në parazitoza (askaridoze, oxuriaze etj.).
Në kandidoza (intestinale dhe vaginale).
Në herpes simplex.

Efektet anësore dhe kundërindikime
Nuk ka efekte anësore. Nuk duhet përdorur vetëm në fëmijët nën moshën 3 vjeç.

Mënyra e përdorimit dhe doza
Merret nga goja.
Për të rritur 2 kapsula 3 herë në dite duke u shoqëruar me ujë.
Për fëmijët 8-14 vjeç 3 herë në dite nga 1 kapsulë.
Për fëmijët 3-7 vjeç 2 herë në dite nga 1 kapsulë.
Për fëmijët nën 3 vjeç nuk përdoret..

Ambalazhi shishe me 60 kapsula
1 kapsulë ka 23,5 mg (lënde aktive).

Tags: , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top