NOVA Gola spraj Forte Reviewed by Momizat on . NOVA Gola spraj Forte NOVA Gola spraj Forte është e formuluar specifikisht për të formuar një barrierë mbrojtëse duke iu bashkangjitur mukozës. Në këtë mënyrë n NOVA Gola spraj Forte NOVA Gola spraj Forte është e formuluar specifikisht për të formuar një barrierë mbrojtëse duke iu bashkangjitur mukozës. Në këtë mënyrë n Rating: 0
You Are Here: Home » N » NOVA Gola spraj Forte

NOVA Gola spraj Forte

NOVA Gola spraj Forte

nova gola spraj

NOVA Gola spraj Forte është e formuluar specifikisht për të formuar një barrierë mbrojtëse duke iu bashkangjitur mukozës.

Në këtë mënyrë ndalon kontaktin me agjentë të jashtëm irritues.

NOVA Gola spraj Forte vepron duke qetësuar kollën dhe duke larguar irritimin e aparatit të frymëmarrjes duke bërë të mundur idratimin e mukozës.

NOVA Gola spraj Forte përdoret për kollën e thatë dhe irritimin e fytit.

NOVA gola spraj forte përbëhet:

Propoli tit.12% in galangina:  Një nga antibakterikët natyral me veti disifektuese, antivirale dhe rivitalizuese.

Alove Vera Gel: Për të qetësuar, mbrojtur dhe hidratuar fytin.

Calendula: Me veti emoliente dhe antispasmitike.

Eucalipto, menta e timo:  Me veti antibakterore dhe rifreskuese.

Lichene, miele e glicerina: Për të mbajtur normal fytin.

PAKETIMI
Flakon  30 ml (rreth 300 sprucime).

MËNYRA E PËRDORIMIT
1 deri në 2 spraj 3 herë në ditë.

Tags: , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top