NOVA Gola kompresa te forta Reviewed by Momizat on . NOVA Gola kompresa të forta NOVA Gola spraj Forte është e formuluar specifikisht për të formuar një barrierë mbrojtëse duke iu bashkangjitur mukozës. Në këtë më NOVA Gola kompresa të forta NOVA Gola spraj Forte është e formuluar specifikisht për të formuar një barrierë mbrojtëse duke iu bashkangjitur mukozës. Në këtë më Rating: 0
You Are Here: Home » N » NOVA Gola kompresa te forta

NOVA Gola kompresa te forta

NOVA Gola kompresa të forta

Nova gola

NOVA Gola spraj Forte është e formuluar specifikisht për të formuar një barrierë mbrojtëse duke iu bashkangjitur mukozës.

Në këtë mënyrë ndalon kontaktin me agjentë të jashtëm irritues.

NOVA Gola spraj Forte vepron duke qetësuar kollën dhe duke larguar irritimin e aparatit të frymëmarrjes duke bërë të mundur idratimin e mukozës.

NOVA Gola spraj Forte përdoret për kollën e thatë dhe irritimin e fytit.

NOVA gola spraj forte përbëhet:

Propoli tit.12% in galangina:  Një nga antibakterikët natyral me veti disifektuese, antivirale dhe rivitalizuese.

Alove Vera Gel: Për të qetësuar, mbrojtur dhe hidratuar fytin.

Calendula: Me veti emoliente dhe antispasmitike.

Eucalipto, menta e timo:  Me veti antibakterore dhe rifreskuese.

Lichene, miele e glicerina: Për të mbajtur normal fytin.

PAKETIMI
20 kompresa që shkrihen në gojë.

MËNYRA E PËRDORIMIT
1 kompresë që shkrihen në gojë çdo 6 orë .

Tags: , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top