Passion Maca (kapsula) Reviewed by Momizat on . Passion Maca (kapsula) Maca (Lepidium Meyenii) është bimë e njohur në tërë botën si afrozidiak energjetik biologjik i cili përmirëson aftësitë psikofizike si dh Passion Maca (kapsula) Maca (Lepidium Meyenii) është bimë e njohur në tërë botën si afrozidiak energjetik biologjik i cili përmirëson aftësitë psikofizike si dh Rating: 0
You Are Here: Home » P » Passion Maca (kapsula)

Passion Maca (kapsula)

Passion Maca (kapsula)

Passion Maca

Maca (Lepidium Meyenii) është bimë e njohur në tërë botën si afrozidiak energjetik biologjik i cili përmirëson aftësitë psikofizike si dhe rrit potencialin e seksual te burrat dhe te gratë dhe përmirëson  tërësisht shëndetin.
Kjo bime përbën një miks unik te vitaminave, mineraleve dhe aminoacideve, acideve yndyrore, proteina dhe fitosterole.

Përmbajtja:
Maca Root Ekstrakt (Lepidium Meyenii) 500 mg.

Efekti Terapeutik:

  • Rrit libidon te meshkujt dhe gratë;
  • Përmirëson ereksionin dhe zvogëlon simptomat e impotencës te meshkujt;
  • Stimulon ovulimin;
  • Përmirëson gjenezën e spermës dhe nivelin e testosteronit ne organizëm;
  • Rrit kënaqësine dhe performacën seksuale;
  • Rrit energjinë, vitalitetin dhe përmireson shëndetin psikofizik.

Përdorimi:
Të merret një kapsulë në ditë e shoqëruar me ujë.

Paketimi:
60 kapsula.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top