Permen (shtesë ushqimore) Reviewed by Momizat on . Permen (shtesë ushqimore) Permen do të ringjallë dhe pasurojë në mënyrë të natyrshme jetën tuaj seksuale. Doza e rekomanduar ditore (3 tableta) përmban: Tribulu Permen (shtesë ushqimore) Permen do të ringjallë dhe pasurojë në mënyrë të natyrshme jetën tuaj seksuale. Doza e rekomanduar ditore (3 tableta) përmban: Tribulu Rating: 0
You Are Here: Home » P » Permen (shtesë ushqimore)

Permen (shtesë ushqimore)

Permen (shtesë ushqimore)

permen

Permen do të ringjallë dhe pasurojë në mënyrë të natyrshme jetën tuaj seksuale.
Doza e rekomanduar ditore (3 tableta) përmban:

Tribulus terrestres: Ekstrakt i standardizuar: saponine 40% 750,0 mg, Panax ginseng. Ekstrakt i standardizuar: ginsenozide 27-30% 250,0 mg. L-arginine 500,1 mg.

Dozimi dhe përdorimi
3 tableta ne dite me ushqime ose pas ngrënies.
Është e rekomanduar qe të përdoret në periudha të gjata kohore (2-3 muaj).
Efektet e dobishme vërehen  pas 2-3 jave te përdorimit te produktit.

Veprimi:
Ndihmon dhe përmireson ereksionin.
Ka efekt nxitës të dëshirës seksuale, energjisë dhe efikasitetit.
I përshtatshëm për problemet e infertilitetit.
Rrit cilësine dhe përvojën seksuale.

Karakteristikat:
Permen është një produkt unik i prodhuar posaçërisht për të përmiresuar funksionin seksual.
Ka nje efekt pozitiv në ruajtjen e shëndetit seksual, ereksionin, ndikon në potencë, libido dhe performancë.
Substanca aktive kryesore L-arginine përmirëson cilësinë dhe kohëzgjatjen e ereksionit, ka efekte positive në spermatogjenezë (në përbërjen dhe lëvizshmërinë e spermës), në këtë mënyrë zgjidh problemet seksuale.
Panax ginseng ndihmon në rritjen e ndjenjës së epshit seksual.
Përdorimi i rregullt dhe afatgjatë përmirëson cilësinë dhe përvojën tuaj seksuale dhe e bën atë më intensive.

Kujdes:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
Mbajeni larg nga fëmijeët!
Ruajeni në një vend të thatë dhe të errët nën 25°C.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top