Plasigen B6 (pika)

Plasigen B6 (pika)

plasigen b6

Përbërja
Plasigen B6 është një integrator vitaminash me përmbajtje të vit B1 (0.84 mg), B2 (0.80 mg), B6 (0.98 mg), Betacarotenit (6 mg), dhe Trëndafilit të egër (40 mg) të gjendura këto doza në 40 pika, pra në një dozë ditore.

Indikacionet
Indikohet si një ndihmues i fuqishëm në trajtimin e nauzeave dhe të vjellave me origjina të ndryshme.
Ekstrakti prej 5 % i trëndafilit të egër përmirëson motilitetin gastrik si dhe ushtron efekt antispastik.
Nuk ka efekte anësore sepse është bimor.

Mënyra e dhënies:
Këshillohet 20 pika dy herë në ditë, të tretura në ujë ose lëngje frutash.

Përmbajtja
Flakon 30 ml për përdorim oral.