PRECYCLAN Reviewed by Momizat on . PRECYCLAN Lëndët aktive: Medroksiprogesteron 2.5 mg, bendroflumetiazid 2mg, meprobamat 200 mg. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në trajtimin simptomatik të sindromit pr PRECYCLAN Lëndët aktive: Medroksiprogesteron 2.5 mg, bendroflumetiazid 2mg, meprobamat 200 mg. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Në trajtimin simptomatik të sindromit pr Rating: 0
You Are Here: Home » P » PRECYCLAN

PRECYCLAN

PRECYCLAN

precyclan

Lëndët aktive:

Medroksiprogesteron 2.5 mg, bendroflumetiazid 2mg, meprobamat 200 mg.

INDIKACIONET TERAPEUTIKE

  1. Në trajtimin simptomatik të sindromit premenstrual.
  2. Në fryrje të barkut, fryrje dhe dhimbje të gjoksit.
  3. Në paciente në gjendje të nervozuar, (në shqetësime depresive të shfaqura para ciklit).

MENYRA E ADMINISTRIMIT

2 tableta në ditë të administruara në 2 doza ditore.
Zakonisht administrohen 10 ditë para datës së pritur të menstruacioneve ose dy ditë para fillimit të shqetësimeve.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top