Propiaknin (gel) Reviewed by Momizat on . Propiaknin (gel) Përmbajtja 20 g: PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 90 g; tinct. propolisi 10%-10 g; ammonii sulf Propiaknin (gel) Përmbajtja 20 g: PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 90 g; tinct. propolisi 10%-10 g; ammonii sulf Rating: 0
You Are Here: Home » P » Propiaknin (gel)

Propiaknin (gel)

Propiaknin (gel)

Propiaknin

Përmbajtja 20 g:
PËRBËRJA (100 g yndyrë përmbajnë): shtesë yndyrore (vazelinë e bardhë, lanolinë) 90 g; tinct. propolisi 10%-10 g; ammonii sulfogyrodalas 0,1 g.

VETITË DHE NDIKIMI
Ekstrakti i propolisit si përbërës i Propiaknin yndyrës, për shkak të vetive natyrore që ka, vepron mjaft mirë në rastin e trajtimit të tepërt të gjëndrave dhjamore duke vendosur një baraspeshë natyrore tek lëkura e të rinjve.
Propolisi dhe sulfogirodali si keratolitikë të butë, zbusin dhe pastrojnë lëkurën nga shtresa e keqe dhe duke e qëruar lehtë shtresën e saj sipërfaqësore bëjnë zhbllokimin e kanaleve të gjëndrave dhjamore, e cila i përshtatet terapisë së heqjes së akneve dhe ithateve duke zvogëluar pezmatimin dhe duke shëruar shpejt pjesët e dëmtuara të lëkurës.

INDIKACIONET
Aknet (acne vulgaris), ithatet (furunculi), lëkura e ndjeshme dhe problematike e të rinjve (aknet dhe mitiseret).

MËNYRA E PËRDORIMIT
Në lëkurën problematike (mitiseret dhe aknet e të rinjve) të pastruar më parë duhet vendosur yndyrë në shtresë të hollë, sipas mundësisë në mbrëmje.
Ithatet e thella dhe problematike më parë duhet pastruar me peroksid hidrogjeni 3% ose me alkool për dezinfektim, e pastaj duhet lyer një shtresë të trashë me yndyrë dhe duhet mbuluar me gazë sterile.

MASAT E KUJDESIT
Personat alergjik në propolis nuk duhet ta marrin këtë preparat.

RUAJTJA
Duhet ruajtur në ambalazhin origjinal në temperaturë deri në 20˚C.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top