Prosta Urgenin Uno (kapsula) Reviewed by Momizat on . Prosta Urgenin Uno (kapsula) Lënda vepruese Ext. frutave Serenoa repens . Ekstrakt nga frutat e Saw Palmetto (Serenoa repens) kapsula të buta 320 mg. Indikacion Prosta Urgenin Uno (kapsula) Lënda vepruese Ext. frutave Serenoa repens . Ekstrakt nga frutat e Saw Palmetto (Serenoa repens) kapsula të buta 320 mg. Indikacion Rating: 0
You Are Here: Home » P » Prosta Urgenin Uno (kapsula)

Prosta Urgenin Uno (kapsula)

Prosta Urgenin Uno (kapsula)

Prosta Urgenin Uno

Lënda vepruese
Ext. frutave Serenoa repens .
Ekstrakt nga frutat e Saw Palmetto (Serenoa repens) kapsula të buta 320 mg.

Indikacionet
Për hiperplazinë beninje të prostatës.
PROSTA URGENIN UNO indikohet për vështirësitë në kalimin e urinës në pacientë me zmadhim beninj të prostatës në stadet e hershme (stadi I deri tek II, sipas Alken, ose stadi II deri tek III, sipas Vahlensieck).

Dozimin, mёnyrёn dhe kohёzgjatjen e pёrdorimit
Doza e zakonshme është 1 kapsulë e butë njëherë në ditë.
Gëlltisni kapsulat e buta pa i përtypur me lëngje, gjithmonë në të njëjtën orë të ditës, më mirë me një vakt.

Kundërindikacionet
Nuk njihen të tilla.

Efektet anësore dhe masat që duhen të ndërmerren
Në raste të rralla mund të shfaqen shqetësime gastrike.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top