PULMOBAILLY Reviewed by Momizat on . PULMOBAILLY Antitusiv opiatë në formën e shurupit (125 ml) me përmbajtje: kodeine 12mg dhe gaiakol (ekspektorant)(225 mg). Përdorimi: Përdoret në trajtimin e ko PULMOBAILLY Antitusiv opiatë në formën e shurupit (125 ml) me përmbajtje: kodeine 12mg dhe gaiakol (ekspektorant)(225 mg). Përdorimi: Përdoret në trajtimin e ko Rating: 0
You Are Here: Home » P » PULMOBAILLY

PULMOBAILLY

PULMOBAILLY

PULMOBAILLY

Antitusiv opiatë në formën e shurupit (125 ml) me përmbajtje:

kodeine 12mg dhe gaiakol (ekspektorant)(225 mg).

Përdorimi:

Përdoret në trajtimin e kollës se thatë te të rriturit.

Administrohet çdo 6 orë nga 1-2 lugë.

Tags: ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top