PULMOSERUM Reviewed by Momizat on . PULMOSERUM Antitusiv opiatë në formën e shurupit (200 ml) me përmbajtje: kodeine 12mg dhe gaiakol (elcspelctorant)(75 mg). Përdorimi: Përdoret në trajtimin e ko PULMOSERUM Antitusiv opiatë në formën e shurupit (200 ml) me përmbajtje: kodeine 12mg dhe gaiakol (elcspelctorant)(75 mg). Përdorimi: Përdoret në trajtimin e ko Rating: 0
You Are Here: Home » P » PULMOSERUM

PULMOSERUM

PULMOSERUM

PULMOSERUM

Antitusiv opiatë në formën e shurupit (200 ml) me përmbajtje:

kodeine 12mg dhe gaiakol (elcspelctorant)(75 mg).

Përdorimi:

Përdoret në trajtimin e kollës së thatë te të rriturit.

Administrohet çdo 6 orë nga 1-2 lugë.

Tags: , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top