PYOREX Reviewed by Momizat on . PYOREX Pastë dhëmbesh me përmbajtje : Etakridine (4.69 mg) dhe ricinoleati natriumi (760 mg) si antiseptik. Për përdorim të përditshëm në pastrimin e dhëmbëve, PYOREX Pastë dhëmbesh me përmbajtje : Etakridine (4.69 mg) dhe ricinoleati natriumi (760 mg) si antiseptik. Për përdorim të përditshëm në pastrimin e dhëmbëve, Rating: 0
You Are Here: Home » P » PYOREX

PYOREX

PYOREX

Pastë dhëmbesh me përmbajtje :

Etakridine (4.69 mg) dhe ricinoleati natriumi (760 mg) si antiseptik.

Për përdorim të përditshëm në pastrimin e dhëmbëve, për masazhimin e gingivave të dhimbshme dhe inflamuara.

Tags: , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top