Saw Palmetto (kapsula) Reviewed by Momizat on . Saw Palmetto (kapsula) Emri latin: Serenoa Repens, është palmë me trung te shkurtër e cila rritet një pjesën juglindore të Amerikës. Njihet si bima më e njohur Saw Palmetto (kapsula) Emri latin: Serenoa Repens, është palmë me trung te shkurtër e cila rritet një pjesën juglindore të Amerikës. Njihet si bima më e njohur Rating: 0
You Are Here: Home » S » Saw Palmetto (kapsula)

Saw Palmetto (kapsula)

Saw Palmetto (kapsula)

Saw Palmetto

Emri latin: Serenoa Repens, është palmë me trung te shkurtër e cila rritet një pjesën juglindore të Amerikës.
Njihet si bima më e njohur për gjininë mashkullore.
Kokrrat e Saw Palmetto përmbajnë  acide yndyrë dhe sterole natyrale që ofrojnë mbështetje për prostatën tuaj.

Shumë studime kanë vërtetuar se ato mund të parandalojnë shndërrimin e testosteronit në dihidrotestosterone, hormone të rëndësishme mashkullore të cilat marrin pjesë në hiperproduksion të qelizave të prostatës, veçanërisht te meshkujt e moshë te shtyrë 50-60% e meshkujve vuajnë nga  hiperplazija, ënjtje të prostatës.

Përmbajtja:
Saw Palmetto Whole Berry 540 mg.

Efekti terapeutik:

  • Ndalon veprimin e substancave inflamatore të cilat mund të shkaktojnë zhvillimin e hiperplazis beninje të prostatës;
  • Rrit zbrazjen e urinës dhe zvogëlon shpeshtësinë e urinimit gjatë natës;
  • Saw Palmeto është pranuar si mjet terapeutik për rritjen beninje të prostatës;

Përdorimi:
Të merret një kapsulë dy ose tre herë në ditë me dy gota ujë.

Paketimi:
100 Kapsula.

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top