Sleep Essentials (kapsula) Reviewed by Momizat on . Sleep Essentials (kapsula) Sleep Essentials ( Esencialet e gjumit) përmban formulën më të avancuar me bimët më të dëshmuara për relaksim. Ky produkt efektiv për Sleep Essentials (kapsula) Sleep Essentials ( Esencialet e gjumit) përmban formulën më të avancuar me bimët më të dëshmuara për relaksim. Ky produkt efektiv për Rating: 0
You Are Here: Home » S » Sleep Essentials (kapsula)

Sleep Essentials (kapsula)

Sleep Essentials (kapsula)

Sleep Essentials

Sleep Essentials ( Esencialet e gjumit) përmban formulën më të avancuar me bimët më të dëshmuara për relaksim.
Ky produkt efektiv përmban Valerian, Chamomile, Hops, Skullcap, L-Taurine, Passionflower, GABA, Melatonin.

Efekti terapeutik:

  • Çrregullimet e gjumit
  • paaftësisë për te fjetur (insomnia);
  • Përdoret edhe për njerëzit të cilët duan të tërhiqen nga varësia nga medikamentet;
  • Për gjendjet anksioze, stresi përfshirë edhe astmën nervore, gjendjet histerike, hipokondria, kokëdhembjet, migrena, shqetësimet në stomak;
  • Për qetësimin e dhembjeve të muskujve dhe nyjeve;

Përdorimi:
Të përdoret një kapsulë në ditë para gjumit e shoqëruar me ujë.
Nuk preferohet te gratë shtatzëna dhe nënat gjidhënëse, fëmijët nën 16 vjeç, në kombinim me medikamentet qetësuese.

Paketimi:
60 Kapsula.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top