SOLUBACTER Reviewed by Momizat on . SOLUBACTER PERBERJA CILESORE DHE SASIORE: Triclocarban 1 gr. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Ky medikament është një solucion përshkumëzues i cili aplikohet lokalisht SOLUBACTER PERBERJA CILESORE DHE SASIORE: Triclocarban 1 gr. INDIKACIONET TERAPEUTIKE Ky medikament është një solucion përshkumëzues i cili aplikohet lokalisht Rating: 0
You Are Here: Home » S » SOLUBACTER

SOLUBACTER

SOLUBACTER

solubacter

PERBERJA CILESORE DHE SASIORE:

Triclocarban 1 gr.

INDIKACIONET TERAPEUTIKE
Ky medikament është një solucion përshkumëzues i cili aplikohet lokalisht duke shërbyer si antiseptik.
Ai përdoret në pastrimin e lëkurës dhe të mukozave, sidomos në raste të infeksioneve sipërfaqësore të lëkurës dhe të mukozave dhe në trajtimet lokale të infeksioneve vaginale.

MENYRA ADMINISTRIMIT

Te të rriturit: 
Solubacteri përdoret përgjithësisht i holluar ( 30 ml solucion hollohen me 250 ml ujë).
Këshillohet shpëlarja pas përdorimit .
Në raste të desinfektimeve topike: 1 lugë kafe (5ml) solucion hollohet me 1 litër ujë dhe aplikohet në formën e kompresave. Këshillohet shpëlarje pas përdorimit.

Te fëmijët dhe të sapolindurit:

Duhet të ndiqen hollimet e mëposhtme:

Për banjo: 1 lugë gjelle (15ml) për 10 litra ujë me të cilin do lahet fëmija .

Fëmija shpëlahet pas dushit.

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Comment

© 2013. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Scroll to top